Home

 
Versterk je eigen kracht met een natuurlijke therapie!

 
Wil je meer vitaliteit of op een natuurlijke manier aan je klachten werken? Ik help je graag op weg naar een goede gezondheid.

Bel gerust voor informatie of stuur een mailtje naar mailto:info@well-well.nl

De consulten kunnen geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering worden vergoed.
 
 

 
Afbeelding invoegen

 
Hygiëne hoog op de agenda
 
Kom niet als je verkoudheids- of griepklachten hebt of een familielid hebt die deze klachten heeft.
 
Werkwijze in het kort
 
Oriëntatie/kennismaking
intake 

Mogelijk nader onderzoek
voedingsdagboekje
laboratoriumtesten
ademhalingsscan

Conclusie
behandelplan - aan de slag!
 
Afspraak maken, live of online?
 
Zowel 'live' als online consulten zijn mogelijk. Handig als je in quarantaine zit!
 
Kies je voor online, dan worden aanvullende info of testen je per mail of post toegestuurd.
 

 
Detective van je eetpatroon?
"Ik heb allerlei onderzoeken gehad en er komt maar niks uit. Ik ben zelf op zoek gegaan en ik heb hier hulp bij nodig." Dit zijn vaak de eerste twee zinnen bij de kennismaking. Een voedingsovergevoeligheid is een van de factoren die we gelijk gaan aanpakken. Dit kan je gezondheid namelijk aardig in de war schoppen.
 
Waarom ben ik zo'n stressbes?
Bijna iedereen heeft last van stress. Fijn om te weten misschien, maar waarom ben jij gestresst? Er zijn verschillende manieren om met stress om te gaan en er zijn gelukkig ook genoeg mogelijkheden om er vanaf te komen of er minder last van te hebben! Een ademhalingsscan en een neurotransmittertest kunnen je hierbij helpen.
 
PDS, ja of nee?!
Het prikkelbaar darmsyndoorm is een restdiagnose. Als 'alles' is uitgesloten, krijg je deze diagnose mee als bagage. Niet zelden blijkt dat de darmflora uit balans is. Schimmels, bacteriën en parasieten kunnen pijn, steken en een opgezette buik geven. Met natuurlijke middelen worden de indringers bestreden.
 

 
 
 

Acne
Vaak wordt gedacht dat acne wordt veroorzaakt door een onbalans in de hormoonspiegel. Klopt, maar er zijn ook andere oorzaken. Je darmen doen ook vaak mee. En soms is het een combinatie van beide.
 
Migraine
Als je last hebt van migraine is het goed om histaminerijke voeding te laten staan. Door stapsgewijs deze voeding weer toe te voegen, kom je erachter welke histaminerijke voeding niet goed is voor je. Heeft dit niks opgeleverd, laat je dan op andere manieren op voeding testen.
 
 
Blaasontsteking
Regelmatig last ondanks de antibioticakuren? Is er nog niet eerder naar je algehele afweer en darmflora gekeken? Maak dan een afspraak voor een natuurlijke aanpak.


 
 
 

Eczeem
Helpt smeren alleen niet (meer)? Dat is ook niet zo gek. De oorzaak ligt vaak dieper. Voeding en een gebrekkige spijsvertering zijn vaak de boosdoeners. 
 
Opvliegers
Drijf je 's nachts je bed uit? Of heb je de neiging om een ventilator in je tas mee te nemen om zo de dag een beetje koel door te komen? Acupunctuur kan je hierbij goed helpen. Zeker in combinatie met voedingsaanpassingen!
 
Gluten
Het is wat met die gluten. De één knapt op van een glutenvrij dieet en de ander niet. Hoe zit dat bij jou? Ben je op Coeliaki getest en was de uitslag negatief, dan kan het toch zijn dat je overgevoelig bent voor gluten. Laat je testen en je weet het.
 
  Afbeelding invoegen
 
 

 
Veel voorkomende klachten
Acne . blaasontsteking . eczeem . andere huidklachten . PDS . oedeem . opgezette buik . maag- en darmklachten . vermoeidheid . stress . burn-out . rusteloos  . verstoorde ademhaling . hyperventilatie . slaapproblemen .  overgangsklachten . hooikoorts . allergieën . voedingsintoleranties . spierpijn . overgewicht .  angst . depressie . duizeligheid . menstruatieklachten . PMS . paniekaanvallen . 
reuma 
 
 
 
 
 
 
 
 Well-Well is actief op Facebook  

 
Veel gehoorde wensen
Meer energie . een paar kilo's minder . een platte buik . weten tegen welke voeding je niet goed kunt . een mooie huid . lekker slapen . niet constant in je hoofd zitten . minder moe . beter tegen stress kunnen . gezond eten . beetje vrolijker . minder buikpijn . niet zo snel angstig zijn . gewoon een beetje gezond worden . een betere stoelgang . stoppen met roken . minder vaak verkouden en griep .
soepeler worden
 


Behandelingen

 
 
 
 
                     Ademhaling
  Ontspanning                         Hartcoherentie


   

                       Acupunctuur

 

                      Stress en burn-out

 

                                     Massage


   
De juiste voeding voor jou
  Supplementen      Een gezonde buik     
 
Testen 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Privacy statement