Behandelingen

Versterk je eigen kracht met een natuurlijke therapie!

 
 

Jouw gezondheid, klachten en situatie 

Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod bij de intake en aan de hand hiervan maak ik een behandelplan. Het kan zijn dat een mix aan behandelingen het juiste advies is. Bepaalde behandelingen kunnen elkaars werking versterken, waardoor je je sneller weer beter voelt.


Wisselwerking lichaam en geest

Bij de behandelingen is er ook veel aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Door alleen de geest te kalmeren, kunnen klachten verminderen. Het omgekeerde geldt ook: door een lichamelijke klacht te behandelen, kun je je al een stuk beter voelen. Alle behandelingen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

 

Rol van voeding

Deze rol wordt steeds duidelijker en ook steeds belangrijker bij het doorzien van het ontstaan van klachten en de behandeling ervan. Aan de ene kant is voeding de leverancier van vitamines en mineralen. Aan de andere kant kan bepaalde voeding een hoop schade aanrichten. Zo kan voeding een negatieve invloed op bepaalde aandoeningen hebben of zelfs veroorzaken. Zie verder onder Welke voeding past bij jou?!

Laboratoriumtesten

Er zijn verschillende laboratoriumtesten die niet alleen een goede indruk geven van je gezondheid maar ook nadere informatie kunnen geven wat er aan de hand is in je lichaam. Dit is vooral nuttig bij een breed scala aan klachten. Voorbeelden zijn: allergie- en intolerantietesten, hormoonprofielen, ontlasting- en spijsverteringstesten.

Well-Well maakt gebruik van testen van http://www.rp-vitamino.com

 

 


Specialisaties

De ervaring leert dat de spijsvertering en stress een grote invloed hebben op je gezondheid. Tijdens de intake worden deze onderwerpen altijd besproken en zonodig meegenomen in het behandelplan.