Behandelingen

Versterk je eigen kracht met een natuurlijke therapie!

 
 

Jouw gezondheid, klachten en situatie in een behandelplan

Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod bij de intake. Aan de hand van deze intake, en eventueel een voedingsdagboekje en mogelijk aanvullende testen maak ik een behandelplan. Het kan zijn dat een mix aan behandelingen en middelen het juiste advies is. Bepaalde behandelingen kunnen elkaars werking versterken, waardoor je je sneller weer beter voelt. Met een persoonlijk behandelplan ga je aan de slag. 


Wisselwerking lichaam en geest

Bij de behandelingen is er ook veel aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Door alleen de geest te kalmeren, kunnen klachten verminderen. Het omgekeerde geldt ook: door een lichamelijke klacht te behandelen, kun je je al een stuk beter voelen. Alle behandelingen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

 

Rol van voeding

Deze rol wordt steeds duidelijker en ook steeds belangrijker bij het doorzien van het ontstaan van klachten en de behandeling ervan. Aan de ene kant is voeding de leverancier van vitamines en mineralen. Aan de andere kant kan bepaalde voeding een hoop schade aanrichten. Zo kan voeding een negatieve invloed op bepaalde aandoeningen hebben of zelfs veroorzaken. Zie verder onder Voedingsadviezen

Laboratoriumtesten

Er zijn verschillende laboratoriumtesten die niet alleen een goede indruk geven van je gezondheid maar ook nadere informatie kunnen geven wat er aan de hand is in je lichaam. Dit is vooral nuttig bij een breed scala aan klachten. Voorbeelden zijn: allergie- en intolerantietesten, hormoonprofielen en spijsverteringstesten.

Je krijgt het testmateriaal mee. Voor een bloedtest kan je bloed laten prikken bij een bloedafnamepunt. De adem-, urine- en ontlastingstesten kan je thuis doen. Ik krijg de uitslag, interpreteer de uitslag en neem deze informatie mee in het behandelplan. Je krijgt de factuur rechtstreeks van het laboratorium. 

Well-Well maakt gebruik van testen van http://www.rp-vitamino.com

Testen/onderzoeken

 

 


Specialisaties

De ervaring leert dat de spijsvertering en stress een grote invloed hebben op je gezondheid. Tijdens de intake worden deze onderwerpen altijd besproken en zonodig meegenomen in het behandelplan.