Referenties

Wat zeggen mijn klanten? 
 
 
Strak plan - goede uitleg - leuke gesprekken -
mooie praktijk - oplossingsgerichtluisterend oor - professioneel - veel vakkennis - duidelijk -
resultaatgericht - niet zweverig - vrolijk -
stelt je gelijk op je gemak - zeer goed resultaat


  Afbeelding invoegen
 
Anja
Ik kwam bij Suzan met pijn in mijn buik. Mijn arts wist er geen raad meer mee en adviseerde me ermee te leren leven. Suzan liet mijn ontlasting controleren en toen bleek er een parasiet in mijn darmen te wonen, getsie. Met een speciaal behandelplan werd 'ie om zeep geholpen. Pijn weg - ik blij! 
 
 
Demi 
Laatste jaren kreeg ik last van acne. Heel gek. In mijn tienertijd weinig puistjes en sinds mijn vijfentwintigste ineens last. Bij Suzan een hormoontest gedaan en hieruit bleek dat mijn hormonen uit balans waren. Met een natuurlijk middel kregen we de acne weg. Zo fijn om weer een gladde huid te hebben.
 

Marijke
Via via hoorde ik dat acupunctuur kon helpen bij hooikoorts. "Beetje eng, die naalden." dacht ik. Dat viel reuze mee. Na de behandeling voelde ik gelijk verbetering. Medicijnen hoef ik niet meer te nemen. Met acupunctuur hou ik het aardig onder controle. 
 
 
Irma
Ik kwam met maag- en darmklachten en vermoeidheid in de praktijk. Suzan heeft veel aandacht tijdens de gesprekken en gebruikt een holistische benadering voor de behandelingen. De gesprekken, het dieet en supplementen hebben mij enorm geholpen. Ik voel me beter, sterker en ben me meer bewust wat goed is voor mijn lichaam.
 

 

Afbeelding invoegen
 
Therese
Mijn dochter had veel last van eczeem. Ze had rode, schilferige plekken in haar gezicht. Dat wil je niet en zeker niet als je in de puberteit bent. Mijn dochter bleek gevoelig voor gluten. Ik ben trots op haar omdat ze alles waar gluten in zit liet staan, zelfs pizza. Haar huid knapte langzaam op en ik heb er een ander kind voor terug. Ze is weer zo vrolijk!
 
 
 
Eline
Met eczeem en acne kwam ik bij Suzan. Voor deze klachten ben ik meerdere keren naar de huisarts gegaan, maar werd telkens weggestuurd met een middeltje of een antibioticakuur. Suzan had veel vragen over mijn gehele gezondheid en levensstijl en aan de hand hiervan maakte ze een analyse wat we het beste konden doen. Daarbij liet ze aan mij de keuze om mijn klachten stap voor stap aan te pakken of in een keer alles aan te pakken. Ze adviseerde mij om een aantal voedingstesten en een hormoonprofiel te doen. Aan de hand hiervan deed Suzan een aanbeveling m.b.t. wat ik wel kon eten en wat niet en ik kreeg het advies om een aantal natuurlijke supplementen te gebruiken. Mijn acne is een stuk minder en mijn eczeem is bijna helemaal weg. Het was fijn om te laten onderzoeken waar de klachten vandaan (kunnen) komen. 

 
Danielle
Met een tenniselleboog en last van mijn polsen en vingerkootjes kwam ik bij Suzan. Naast acupunctuur en massage voor de elleboog heb ik ook een voedingstest gedaan. Een zeer hoge gevoeligheid voor gluten, zuivel en pinda's kwam eruit. Pijnklachten zijn duidelijk verminderd na drie weken dieet. Ben heel tevreden over de behandelingen.
 
 

M. v.d. K.
Ik moest best wennen aan een ander voedingspatroon, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Hoofdpijn is stukken minder geworden. Als ik het weer eens heb, weet ik waar het vandaan komt. 
 
Wil
Mijn buik is niet meer opgezet. Mijn broeken passen weer. Bedankt.
 
Sonja
Voor opvliegers ben ik naar deze acupuncturist gegaan. Hielp heel goed. Bijna geen last meer, gelukkig.
 
Julia
Ik ben jaren op zoek geweest naar de oorzaak van mijn klachten. Door het laten testen op gevoeligheden en darmflora bij Suzan weet ik eindelijk wat de oorzaken zijn: een gevoeligheid voor histamine en ei. Ik merk zo onwijs veel verschil! De andere hulpverleners die ik bezocht keken niet verder dan de algemene allergietest en wisten overduidelijk veel minder van voeding af. Onwijs bedankt voor je hulp. Ik heb vriendinnen met buikklachten je naam doorgestuurd omdat ik zo blij ben dat ik eindelijk weet wat de oorzaak ik. Hopelijk vinden zij ook een oplossing! 
 En wat zeg ik over mijn klanten? Ik ben trots op hun inzet om hun gezondheid weer de goede kant op te krijgen! Dank jullie wel voor het vertrouwen in mij.